Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،  عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور عصر پنجشنبه در جلسه شورای توسعه کردستان با بیان اینکه این استان به سبب برخی عقب ماندگی‌های گذشته، دارای اولویت برای توسعه است، اظهارداشت: هنگام تصدی مسئولیت وزارت کشور خدمت مقام معظم رهبری رسیدم و گفتم که سه استان خوزستان، سیستان و بلوچستان و کردستان را باید به صورت ویژه در مباحث توسعه‌ای پیش ببریم که مورد موافقت ایشان قرار گرفت و رئیس جمهور نیز این موضوع را تایید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر همین اساس در این سه استان کمیته‌هایی برای توسعه شکل گرفت که استان کردستان تاکنون از پیشرفت مناسب تری نسبت به دو استان دیگر برخوردار است.

وزیر کشور با بیان اینکه بنابر اعلام مسئولان و آمار‌های موجود کار‌های بسیار خوبی در استان انجام شده است، ادامه داد: نظام برنامه ریزی و به تبع آن بودجه ریزی ما مشکل دارد و بر همین اساس، برای غلبه بر مشکلات، ضروری است اختیارات استان‌ها افزایش پیدا کند، که این امر بی گمان بر سرعت توسعه در مناطق مختلف خواهد افزود.

رحمانی فضلی در ادامه سخنان خود به علاقه قلبی خود به کردستان و مردمان این دیار نیز اشاره کرد و یادآور شد: تشکیل شورای توسعه استان، یک اقدام خارج از روال و عرف اداری است و همه تلاش ما در این شورا سرعت بخشی به روند توسعه در استان کردستان است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در شورای توسعه استان کردستان به دور جدید تحریم‌های ناعادلانه دشمنان علیه مردم بزرگ ایران اشاره کرد و بیان کرد: مناطق مختلف کشور از جمله استان کردستان از شرایط تحریم، فرصت خلق خواهند کرد و باید برای تحقق این مسؤولیت آماده باشند.

وزیر کشور ایجاد فضای امیدواری در جامعه را یک امر مهم و حیاتی دانست و گفت: کار‌های مهم و قابل توجهی در استان انجام شده و همه به نحوی در انجام آن دخالت داشته اند و معتقدم باید به شکلی سخن گفت که در مردم امید ایجاد شود.

رحمانی فضلی با بیان اینکه حرکت و امیدواری باید در جامعه نهادینه و از شرایط دشوار کنونی کشور با سربلندی عبور کنیم، اظهارداشت: ما در ۴۰ سال گذشته، به دفعات با شرایط سخت مواجه بوده ایم، اما کشورمان هم اکنون در سطح جهانی در موضع قدرت قرار دارد و به جز برخی، بسیاری از کشورها، حتی برخی متحدین آمریکا، برای مقابله با ایران، آمریکا را همراهی نمی‌کنند.

وی در ادامه به تحلیل‌های غیر منصفانه برخی افراد برای مذاکره با آمریکا نیز اشاره کرد و افزود: آمریکا یک کشور عهد شکن است و به هیچ معاهده‌ای پایبند نیست و خروج آمریکا از برجام، مصداق کاملا روشن و واضح این عهد شکنی هاست.

وزیر کشور اساس قدرت جمهوری اسلامی را در تکیه به مردم دانست و ادامه داد: ما به هر اندازه برای مردم کار کنیم کم است ومردم باید بدانند که مسئولان صادقانه برای آنان در تلاش هستند.

رحمانی فضلی در ادامه به وحدت مردم ایران و اتحاد همه قومیت‌ها در حراست از ایران اسلامی اشاره کرد و یاداور شد: معتقدم دو عنصر ایرانیت و اسلامیت همه مردم کشور را برای همیشه متحد نگاه خواهد داشت و از بابت واگرایی، نگرانی وجود ندارد.

وزیر کشور در پایان سخنان خود ضمن تبریک مجدد ماه پر برکت ربیع الاول و هفته وحدت ابراز امیدواری کرد همگان در هر مسئولیتی که هستند بتوانند خدمت به مردم را همچون یک امر متعالی مد نظر داشته و درک درستی از آموزه‌های دینی داشته باشند.

 

انتهای پیام/ی

 

وزیر کشور در کردستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سخن بزرگان برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۳۶۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد

استاندار اصفهان تاکید کرد: اعضای شوراهای اسلامی و شهرداران باید کاری کنند که امسال سال امیدآفرینی در سراسر استان باشد و از هرگونه تنش و اختلافی که سودی به مردم نمی‌رساند، دوری کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سیدرضا مرتضوی در همایش فرهنگی و آموزشی شوراهای اسلامی استان اصفهان ضمن گرامیداشت روز ملی شوراها، گفت: نخستین اصل یک حرکت تشکیلاتی رصد مستمر مسیر حرکت با درنظر گرفتن اهداف اولیه است.

وی ادامه داد: با تشکیل شوراهای اسلامی اتفاقات مبارکی در حوزه ظرفیت‌سازی در امور مختلف حکمرانی رقم خورد از جمله اینکه در نگاه اول کار مردم به آنان واگذار شد.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه شوراها تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند، گفت: کلیات نظام جمهوری اسلامی در چارچوب نگاه مردم‌سالاری دینی تدبیر شده و حرکت می‌کند.

وی ادامه داد: با تشکیل شوراها ظرفیتی ایجاد شد تا مردم بتوانند در امور مربوط به خود ورود کنند و همین موضوع نقطه عطفی در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود، از این رو تجلی حکمرانی مردمی در شوراها کار اشتباه و بیهوده‌ای نیست.

مرتضوی خاطرنشان کرد: با روی کار آمدن شوراها مردم نسبت به مسائلی که در حوزه زندگی آنها اتفاق می‌افتد احساس مسئولیت بیشتری دارند که ارزشمند است.

استاندار اصفهان با بیان اینکه با حضور شوراها تصمیمات دقیق‌تر و کاربردی‌تر شده است، بیان کرد: جذب سرمایه‌گذار و مشارکت دادن سرمایه‌های مردم در مدیریت شهری یکی از مسائلی است که نباید از آن غفلت شود و شوراها در این خصوص می‌توانند نقش‌آفرینی کنند.

وی یادآور شد: در حوزه ارتباط مردم با حاکمیت نیز شوراها نقش ویژه و حلقه میانی این ارتباط هستند، این حلقه نقش دوسویه‌ای دارد که سبب برقراری ارتباط مناسب‌تر میان مردم و حاکمیت خواهد شد.

مرتضوی گفت: البته زمانی شاهد حضور مؤثر شوراها هستیم که در مجموعه تصمیماتی که در نظام شورایی گرفته می‌شود اصول و نکاتی مد نظر قرار بگیرد که مهمترین آنها مدیریت جهادی است.

وی با تأکید بر شاخصه‌های مدیریت جهادی، عنوان کرد: وقتی در مورد مدیریت جهادی در حوزه شوراها و مدیریت شهری صحبت می‌کنیم، باید ارکان نگاه مجاهدانه را در نظر داشته باشیم. نمی‌توانیم دم از مدیریت جهادی بزنیم اما یأس و ناامیدی را به جامعه القاء کنیم.

استاندار اصفهان افزود: مادام به یاد خداوند متعال بودن یکی از اصول اساسی نگاه مجاهدانه است، در کنار توکل به خداوند و نگاه توحیدی در مسیر حرکت، موضوع اعتماد به نفس و خودباوری نیز بسیار بااهمیت است.

وی خاطرنشان کرد: پرکاری، تلاش شبانه روزی و همت مضاعف از الزامات نگاه و رویکرد جهادی است، مجاهد کسی است که به دنبال ظرفیت‌سازی و باز کردن گره‌ها باشد.

مرتضوی ادامه داد: دشمن شناسی و بصیرت نیز بسیار مهم است تا جهت‌گیری مدیریت شهری بر همین اصل هدف‌گذاری شود زیرا دوری از بصیرت به معنای حرکت در اردوگاه دشمن است.

وی با تأکید براینکه با تصمیم غیرمدبرانه امید جامعه از بین خواهد رفت، عنوان کرد: از این رو باید از نگاه اختلافی دوری کنیم، با نگاهی به تجربیات ادوار گذشته شوراها متوجه می‌شویم که در سال پایانی خدمت، اختلاف در مدیریت شهری اوج گرفته است. نتیجه این اختلافات از دست رفتن فرصت خدمت به مردم و ایجاد جو سنگین ناامیدی در جامعه است. از این رو در این دوره بایستی تلاش شود تا سال پایانی خدمت، به سال اختلاف و از دست رفتن فرصت‌ها تبدیل نشود.

استاندار اصفهان نگاه منتقدانه اعضای شورای شهر در تصمیم‌گیری ها را ضروری دانست و گفت: مدیریت شهری در تصمیم گیری‌ها منتقدانه و در اجرای اهداف متحدانه عمل کنند.

وی در مورد سیاست دولت در برابر شوراهای اسلامی، افزود: در سالهای گذشته سیاست دولت حمایت جامع و کامل از مدیریت شهری و روستایی بوده است. این رویکرد در قالب تأمین ماشین‌آلات، تجهیزات، امکانات و قیر مورد نیاز در راهسازی متبلور و بسیار متفاوت تر از سال‌های گذشته بوده است.

مرتضوی عنوان کرد: در استان اصفهان در سه سال گذشته 659 دستگاه ماشین آلات و تجهیزات خدمت شهرداران و مدیریت شهری توزیع شده است که قابل قیاس با دوره‌های گذشته نیست.

وی خاطرنشان کرد: اعضای شوراهای اسلامی و شهرداران کاری کنند که امسال سال امیدآفرینی در سراسر استان باشد و از هرگونه تنش واختلافی که سودی به مردم نمی‌رساند دوری کنند.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • نگاه دولت سیزدهم به کردستان یک نگاه ویژه است
  • نقشه اصلی براندازان خدشه وارد کردن به عنصر انسجام است
  • بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم
  • نقش معلمان در توسعه و پیشرفت کردستان حیاتی است
  • استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • ارتش اسرائیل رسما آغاز مرحله عملیات زمینی به شرق رفح را اعلام کرد
  • پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • اثرات مقاومت در آن سوی آتلانتیک